MEMBRI

Ionut Glavan - Presedinte

Sunt antreprenor, tata si sot cu norma intreaga, iar in timpul liber imi place sa ofer bucurii. Desi acest timp liber este foarte putin, imi doresc sa fie de calitate si sa il folosesc pentru a face o lume mai buna. Cand am inceput fondarea acestei asociatii, am plecat la drum cu gandul ca trebuie sa dau inapoi societatii ceea ce eu am avut norocul sa primesc de la viata: educatie, suport, sanatate, cultura. Imi propun ca prin activitatea mea in cadrul Asociatiei Centrul de Initiativa Comunitara sa cresc societatea galateana, sa facem impreuna o lume mai buna pentru copiii, parintii si prietenii nostri.

Alina Mantu - Vicepresedinte

Sunt cea mai fericita mama din lume si am facut din asta cea mai frumoasa cariera. Am pus bazele Asociatiei Centrul de Initiativa Comunitara alaturi de bunul meu prieten Ionut Glavan uitandu-ne la copiii nostri cum radeau. Vrem sa facem si alti copii fericiti si ne-am propus sa adunam in jurul nostru cat mai multe zambete. Ne-am gasit si parteneri pe masura si am fondat impreuna cu ei un ONG onest care isi propune doar ‘sa faca bine’’. Timpul liber mi-l petrec la calculator, sunt inginer IT. Nu vad viata fara acel “fa un bine atunci cand poti’’.
Oana Contoman - Membru fondator

Imi traiesc viata in functie de marile mele pasiuni: calatorii, teatru si voluntariat. Am finalizat un Masterat in Management si Comunicare in Afaceri, dar si un Doctorat in Filologie. Sunt manager al agentiei de turism Must Travel, unde imbin in fiecare zi o mare pasiune cu placerea de a oferi oamenilor experiente inedite. Ca membru fondator al Asociatiei Centrul de Initiativa Comunitara, am bucuria de a fi parte activa a societatii civile, iar prin proiecte bazate pe demnitate si egalitate de sanse, am posibilitatea sa aduc impreuna cu prietenii si colegii mei, un plus de valoare comunitatii din care facem parte. Imi propun ca prin activitatea mea din urmatorii ani sa ofer servicii excelente, constanta in excelenta si o viata mai buna, mai frumoasa si mai implinita tuturor celor cu care intru in contact, atat la birou, cat si prin intermediul activitatilor Asociatiei Centrul de Initiativa Comunitara. Motto personal: Niciodata nu te opri din a creste!
Andra Costache - Secretar/PR

Imi place sa ies din zona de confort si sa ma joc cu limitele, sa fac lucrurile pe care ceilalati spun ca nu pot sa le fac. Sunt pasionata de motoare, calatorii si pictura pe apa. Imi doresc ca vizitez toata lumea si sa imi fac prietenii din culturi cat mai diverse. In prezent sunt absolventa a Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie din cadrul Universitatii Dunarea de jos din Galati si studenta in anul III la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Danubius. Lucrez ca HR & Office admin la firma Computaris. Deviza mea in viata: Nu creste acolo unde ai fost plantat, ci planteaza te acolo unde poti sa cresti.
Miruna Mihailovici - Membru

Voluntariatul este extraordinara şansă a fiecăruia dintre noi să devenim arhitecţii societăţii în care ne dorim să trăim, pe care o putem corecta şi modela cu energie, entuziasm şi implicare. Neapărat implicare. Este esenţial să găsim ceea ce ne pasionează şi să ne dăruim. Acelaşi principiu îl aplic şi în viaţa profesională. Sunt jurnalistă, am 9 ani de experienţă în televiziune, unde am fost realizator, reporter, redactor, prezentator şi corespondent. Ador călătoriile, istoria, activităţile în aer liber şi lectura,.
Aurelian Alexe - Membru fondator

Sunt absolvent al Facultăţii de Istorie Filosofie şi Teologie din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, specializarea Istorie. Am activat mai mulţi ani în numeroase ONG-uri din Galaţi, ca elev şi student; în prezent îmi continui activitatea alături de tineri în calitate de profesor si de istoric. Consider că oamenii trebuie să fie inspiraţi (de o idee, de un eveniment sau de o persoană) pentru a putea produce schimbări în viaţa lor şi în lumea în care trăim. Exact acesta este şi ţelul meu, acela de a găsi acele motivaţii care să îi facă pe ceilalţi cetăţeni să se mobilizeze pentru a fi mai creativi, mai productivi şi poate, în final, mai fericiţi.

Daniel Biciila - Membru

Sunt un tanar antreprenor de succes, caruia ii place sa ajute oamenii si sa isi aduca contributia la dezvoltarea societatii. De-a lungul timpului am avut multiple ocazii de a ma muta in alt oras/tara, insa de fiecare data am decis sa raman in orasul in care m-am nascut si am crescut (Galati). Am ales acest lucru deoarece am considerat ca daca ne-am face cu totii bagajele si am pleca, nu ar mai ramane nimeni aici care sa faca o diferenta in bine. Cred intr-o Romanie mai buna si sunt convins ca impreuna putem face lucruri marete! In timpul liber imi place sa citesc, sa calatoresc, sa fac drumetii, sa practic sporturile de iarna si cel mai mult imi place sa petrec timp alaturi de sotia si prietenii mei.